MFt -  MFt
Reg. szám:
 
Eladó új építésű és használt ingatlanok (családi ház, ikerház, sorház, társasházi lakás), építési telkek közvetítése Pécel, Maglód, Gyömrő,
Ecser és Budapest XVII. kerület területén.
2234 Maglód Fő u. 8-10. Emelet (MÜV ház) Tel.: 06-20-399-7205, 06-30-743-3637
ALBERT-HÁZ Kft.
Maglód Használt Ár:   69.9 MFt Reg. szám: 5976
Lakóterület:      100 m²       Szobaszám:      3       Telek:      998 m²

Maglód központjától 3 percre,csendes,békés aszfaltozott utcában,családi házas környezetben eladó egy vegyes falazatú,JÓ állapotú, 2016-ban teljesen felújított családi ház.
A földszintes ház 100 m2,a hozzá tartozó telek 998 m2. A nagy előtérbe belépve egy tégla és fa szerelmeseinek készült házba érkezünk,mely vonások az egész házban uralkodnak! Két nagy szoba, fürdőszoba, külön mosdó, nappali,konyha, közlekedő várja az érdeklődőket. A tulajdonos hölgy maga készítette a nem mindennapi és egyedinek számító konyhaszekrény ajtókat, a konyhapultot, valamint több szobaajtót, az előszobaszekrényt, tárolásra alkalmas szekrényeket! A tűzhely igazi amerikai és stílusú : nagy, 5 rózsás, nagy sütővel. A konyha közepén egy sziget található, melybe lehet pakolni,tárolni. Az összes ablakkeret, több falfelület téglával van kirakva,minden helységben a hideg-meleg burkolatok a földszíneket utánozzák.
Régi ház lévén vastag falak vannak, melyek télen a meleget, nyáron a kellemes hűvöset biztosítják. Elektromos padlófűtés és konvektoros fűtés biztosítja a meleget. A nyílászárókat kicserélték, a tetőt lecserélték, az aljzatot felbontották, a plafont lejjebb engedték, a fürdőszobát teljesen felújították. Minden helység új burkolatot, színt és padlót kapott.Az épület klímával ellátott.
Az udvaron áll egy régi pince, mely száraz, kellemes hőmérsékletű, szintén felújított. A kertben 3 állásos garázs van, valamint kerti tároló. A gépkocsi beálló le lett viacolorral burkolva, elektromos kapu lett felszerelve.
A ház tehermentes és akár azonnal költözhető!
Ára fix ár: 69.9 M Ft

Referens:    Fabók János, 06-20-399-72-05
Ingatlan típusa:Használt Ingatlan fajtája:Családi ház
Ár69.9 MFt Építés éve:1958
Lakóterület:100 Szobaszám: 3
Épület állapota: Telek:998 m²
Lakás állapota: Kert mérete:0 m²
Gáz:Van, egyedi méréssel Víz:Van, egyedi méréssel
Villany:Van, egyedi méréssel Csatorna:Van, egyedi méréssel
Derítő:Nincs Fűtés:Elektromos
Garázs:Van Parkolóhely:Van
Kilátás:Kertre néző Utca burkolata:Aszfalt
Lakások száma a házban:1 Szintek száma a házban:1
Szintek száma a lakásban:0 Komfort:Összkomfortos
Terasz:20 Erkély:0
Pince:Van Tároló:Van
Külső nyilászárók:Műanyag Belső nyílászárók:Fa
Külső falak:Tégla Belső falak:Tégla
TájolásDél Lift:Nincs
Extrák:

Elektromos kapu, 3 állásos garázs, pince