MFt -  MFt
Reg. szám:
 
Eladó új építésű és használt ingatlanok (családi ház, ikerház, sorház, társasházi lakás), építési telkek közvetítése Pécel, Maglód, Gyömrő,
Ecser és Budapest XVII. kerület területén.
2234 Maglód Fő u. 8-10. Emelet (MÜV ház) Tel.: 06-20-399-7205, 06-30-743-3637
ALBERT-HÁZ Kft.

Profi munka, szakértelem, hozzáértés. Ezzel tudnám jellemezni az Irodát és munkatársaik felkészültségét.
Sikeresen és eredményesen tudtunk együttműködni. :)

− Timea Juhasz −

 

Házak építésével foglalkozunk és régóta együtt dolgozunk a csapattal.. mindenkinek csak ajánlani tudom.. pontos ,megbízható precíz a munkájuk. Köszönjük János Fabók Reni Gerencsér:)

− Katalin Gál −

 

2015-ben kerültünk kapcsolatba. Lakást szerettünk volna vásárolni és akkor kértük a segítségüket. Segítőkész,kis profi csapatot ismertünk meg személyükben. Segítségükkel megtaláltuk a megfelelő lakást, amit meg is vettünk! Tudom ajánlani az irodát! Munkájukhoz sok sikert kívánok! :)

− Éva Juhász −

Helló Sziasztok! Tapasztalatból állítom, hogy Fabók János az egyik legkorrektebb üzletkötő egyike! Jó kapcsolatot tart a szakmával és ebből meríti a munícióit, aminek részesei lehettünk mi is a Családommal a vásárlás és eladás alkalmával! Konkrét tapasztalataim vannak Maglódon és Gyömrőn.. Ha valakinek segítségre van szüksége akkor bátran keresse fel, nem fog csalódni!

− László Csiák −

 

Nagyon jo szívvel ajánlom mindenkinek az ingatlan irodát. Én is az ő segítségükkel vettem a lakásomat. Mindenki nagyon kedves, segítőkész és naprakész.☺

− Elvira Sasvári −

 

Csilla Paulovics Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ismerősünknek ajánlották az irodát. Megelégedett vásárlók lettek, 2 év elteltével problémájuk akadt, akkor is segítőkészek voltak ( pedig semmi érdekük nem fűződött hozzá). Köszönöm, hogy büszke lehetek rátok. ♥

 

Készséges,hozzáértő jó csapat!

− Károly Vonnák −

 

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! Profi,kedves,rugalmas munkatársak!!! :−) Ha ingatlan akkor Ariadne Ingatlan! :−)

− Lázár−Tóth Zsuzsanna −

 

Szuper és nagyon megbízható iroda, felkészült, kedves munkatársakkal. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

− Fabók Zsófia −

 

10 éve mi is Fabók úr közvetítésével találtuk meg az otthonunkat! Köszönjük, hogy segítségünkre volt a vásárlás teljes folyamata alatt!

− Lászlóffy Zsuzsanna Csíkosmókus Tenyésztő −

 

Sokan ajànlottàk őket és valóban nem bàntuk meg!Nagyon megbìzható,kedves,segítőkészek!bàrmikor a segítségünkre voltak!Csak ajànlani tudom mindenkinek ,aki szeretné megtalàlni az otthonàt amit mindig is képzelt magànak :)

− Bernadett Juhász −